Metodický rozbor témy Výber a prijímanie zamestnancov - Kubičková, Eva
Poukázanie na európsky rozmer uvedenej témy, kvôli príležitostiam, ktoré ponúka európsky pracovný trh. Upozornenie žiakov na chyby, ktorých by sa mali vyvarovať pri písaní životopisu, ale aj pri absolvovaní výberového pohovoru. Význam ekonomického vzdelávania a možnosti odborného vzdelávania. Metodický rozbor témy Výber a prijímanie zamestnancov. Oboznámenie sa s vybranými expozičnými vyučovacími metódami, ktoré je možné využiť pri danej téme.