Úloha komunikácie a komunikačná stratégia v procese zavedenia eura - Orgonáš, Jozef, 1957-
Problematika zavedenia eura na Slovensku. Systém a princípy komunikácie zavedenia eura do obehu. Subjekty kampane. Cieľové skupiny. Komunikačné nástroje. Vecný obsah kampane.