Model "4P" ako súčasť aplikácie marketingového konceptu na neziskový sektor - Bačo, Tomáš, 1981-
Marketing neziskových organizácií - teoretické východiská. "Marketingová koncepcia" vs. "Koncepcia služieb". Podstata modelu 4P v neziskových organizáciách (prevádzkovanie, prosenie, písomné žiadosti, modlenie). Aplikácia modelu 4P do neziskových organizácií.