Dohoda OECD pre exportné úvery a jej význam pre súčasnosť - Petríková, Denisa
Hlavné princípy Dohody o exportných úveroch. Základné limitujúce ustanovenia pri realizácii exportného financovania. Historické míľniky Dohody OECD o exportných úveroch. Ako ďalej - súčasné problémy a výzvy.