Metodický rozbor tematického celku Účtovanie na účte pokladnica - Bedleková, Antónia
Postavenie účtovníctva na obchodných akadémiách a výchovno-vzdelávací proces v predmete účtovníctvo. Praktické zameranie na pár vyučovacích hodín z tematického celku, konkrétne vyučovacie hodiny súvisiace s účtovaním na účte Pokladnica.