Nové výzvy a hodnotenie potenciálu neziskového marketingu - Bačo, Tomáš, 1981-
Neziskový marketing je nepochybne komplikovanejší ako klasický ziskový marketing. Neziskové organizácie majú mnohé nefinančné ciele, nemôžu sa spoliehať na zmierňovanie rizika, musia zaisťovať činnosť pre široké publikum, zahrňujúce zákazníkov, ktorí často nie sú tí istí, čo platia, pričom môžu rovnako dobre spolupracovať ako aj bojovať so svojimi konkurentmi a pútajú viac verejnej pozornosti, rovnako pozitívnej ako negatívnej, ako je to v prípade ziskového sektora. Autor sa sústreďuje na odlišnosti a obtiažnosti neziskového marketingu a výzvy pre neziskový marketing. Hodnotenie potenciálu neziskového marketingu.