Metodický rozbor vybratých tém z tematického celku Kalkulácie a rozpočtovníctvo - Pospišová, Alena
Analýza tematického celku kalkulácie a rozpočtovníctvo. Metodický rozbor tém. Popis priebehu vyučovacej hodiny. Príklad na zostavenie priebežnej kalkulácie.