Finančné rozhodovanie manažmentu podniku v podmienkach rizika - Kozubíková, Zuzana
Pojem a klasifikácia finančného rozhodovania. Podnikateľské riziko. Finančné rozhodovanie v podmienkach rizika. Kvantifikácia rizika.