Certifikačná autorita - jej chápanie, úlohy a postavenie v informačnej spoločnosti - Ondrejková, Anna
Ochrana dát v informačných systémoch. Certifikačná autorita, jej základné vlastnosti a funkcie. Certifikačnú autoritu môžeme prirovnať ku štátnemu notárovi. Výhody a nevýhody certifikačných autorít. Legislatíva o certifikátoch a certifikačných autoritách na Slovensku. Elektronický podpis.