Představení produktu Visual C++ 2005 a jazyka C++/CLI - Hanák, Ján
Prezentácia zameraná na syntaktické a sémantické inovácie jazyka C++/CLI, ďalej na porovnanie C++/CLI a ďalších NET - kompatibilných jazykov, hlavne C# a Visual Basic.