Reinžiniering v priemyselných podnikoch v Slovenskej republike - Vavrinčík, Pavel
Reinžiniering podnikových procesov na Slovensku. Výsledky dotazníkového prieskumu v priemyselných podnikoch SR, zameraného na problémy reinžinieringu ako aj na iné aspekty činnosti podniku, ktoré s ním úzko súvisia. Návrhy a metodické odporúčania pre podniky SR.