Tobinov model - Szomolányi, Karol, 1976-
Model rastu monetárnej ekonomiky. Tobinov model - základný model monetárneho rastu. Tobinov model je Solowov model rozšírený o peniaze. Rovnovážne riešenie, rovnovážny rast a porovnanie so závermi Solowovho modelu.