Možnosti zmeny podnikovej kultúry - Mizla, Martin, 1955-
Zmena kultúry organizácie je dlhodobý a zložitý proces. Jedným z prístupov zmeny kultúry je uplatňovanie metódy 5S u jednotlivých zamestnancov. Príspevok popisuje metódu 5S (štrukturalizácia, systematizácia, sanitácia, štandardizácia, sebadisciplína) a podáva veľmi stručný návod na jej realizáciu v organizácii.