Metodický rozbor témy Členenie, oceňovanie a účtovanie materiálu - Strmeňová, Mária
Metodický rozbor témy Členenie, oceňovanie a účtovanie materiálu. Výchovno-vzdelávacím cieľom uvedenej témy je naučiť žiakov účtovať o materiále - jeho nákupe, evidencii a spotrebe.