Využitie štruktúrovaného prístupu pri riadení rizík - Lusková, Mária
Proces riadenia rizík v podniku ako nástroj, ktorý významne prispieva k jeho prosperite. Techniky identifikácie a stanovenia rizík. Štruktúrovanie. Meranie rizika. Príklady štruktúry špecifikácie rizík. Spojenie štruktúry špecifikácie rizík (RBS) a štruktúry špecifikácie prác (WBS).