Metodický rozbor výkladu tematiky Súvaha - obsah a forma - Vepřeková, Eva
Zmena charakteru vyučovacej hodiny aj pri tak dôležitom učive ako je súvaha – obsah a formy súvahy. Didaktika účtovníctva ako špeciálna didaktika ( didaktika konkrétnych učebných predmetov ) v rámci odborovej didaktiky odborných ekonomických predmetov. Metodický rozbor výkladu tematiky súvaha – obsah a forma. Praktická časť sa týka konkrétnej prípravy na vyučovanie.