Metodický rozbor témy Daň z nehnuteľností - Drenčáková, Ivona
Metodický rozbor tematického celku Daň z nehnuteľností voliteľného predmetu daňová sústava, súhrnný príklad a vypĺňanie daňového priznania. Didaktické východiská pre metodický rozbor. Vyučovacie metódy a prostriedky. Problematika exkurzií.