Očakávaný demografický vývoj v SR - príčiny, dôsledky, opatrenia - Bleha, Branislav
Pohľad na populačný vývoj a zmeny v reprodukčnom správaní obyvateľstva na Slovensku. Očakávaný demografický vývoj. Dôsledky očakávaného demografického vývoja.