Nová stratégia rozvoja cestovného ruchu SR do roku 2013 - Kuliffay, Gabriel
Výrazný vplyv priaznivého vývoja slovenskej ekonomiky a posilňovania kurzu koruny na rozvoj cestovného ruchu v SR. Nová stratégia rozvoja cestovného ruchu a regionalizácia cestovného ruchu. Využitie štrukturálnych fondov Európskej únie. Strategický cieľ: zvyšovanie konkurencieschopnosti cestovného ruchu, vyrovnávanie regionálnych disparít a vytvorenie nových pracovných príležitostí. Ťažiskové formy rozvoja cestovného ruchu v SR. Špecifické ciele rozvoja cestovného ruchu v SR.