Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 75/2008 Z.z. ...
Vyhláška č. 75/2008 Z.z. z 27. februára 2008, ktorou sa ustanovujú pravidlá vykazovania, prepočtu a zaokrúhľovania peňažných súm v súvislosti s prechodom na menu euro na účely účtovníctva, daní a colné účely. Za vyhláškou nasleduje Odôvodnenie návrhu vyhlášky.