Hosť - nehosť - Magula, Vladimír
Mystery shopping - cenný zdroj informácií pre pracovníkov, manažment ako aj majiteľa hodnoteného zariadenia. Zamestnanci a kvalita poskytovaných služieb. Mystery shopping ako nástroj riadenia. Ako prebieha mystery shopping.