Návrh Vyhlášky Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky, ktorou sa ustanovujú postupy, spôsoby a ďalšie podrobné pravidlá pre duálne zobrazenie a pre prepočty a zaokrúhľovanie peňažných údajov pri prechode na menu euro ....
Návrh Vyhlášky Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR, ... a pravidlá pre duálne zobrazovanie a pre prepočty a zaokrúhľovanie peňažných údajov pri prechode na menu euro pre oblasť miezd, platov a ostatného odmeňovania za prácu, oblasť cestovných náhrad, oblasť služieb zamestnanosti, oblasť sociálneho poistenia a starobného dôchodkového sporenia, sociálnych dávok, dávok sociálnej pomoci, pomoci v hmotnej núdzi a inej sociálnej podpory a pre oblasť sociálnych služieb. Za plným znením návrhu Vyhlášky nasleduje odôvodnenie k tomuto návrhu.