Můžeme si dovolit neměnit se? - Toman, Miloš
Procesné riadenie pri zavádzaní zmien. Procesy ako najlepší prostriedok skvalitnenia a zefektívnenia práce. Zameranie sa na najdôležitejšie problémy. Zmeny uskutočňované krok za krokom. Potreba vyhodnocovania zmien a ich prínosov.