Mzdové účtovnictvo v cvičnej firme - Ďuricová, Oľga
Zameranie sa na základné činnosti, ktoré majú ovládať žiaci pracujúci v mzdovej učtárni v rámci predmetu cvičná firma-praktikum, aby boli kvalitne pripravení na prácu v reálnej praxi. V prílohe sú uvedené ukážky zostáv, ktoré majú absolventi obchodných akadémií minimálne poznať ako výstupy z agendy mzdového účtovníctva.