Rodinné tajomstvá firmy Swarovski - Pribišová, Saša
Tajomstvo úspechu svetoznámej firmy Swarovski. Začiatky v Čechách. Premiestnenie firmy do Tirolska. Veľa podôb skla. Spolupráca s Diorom. Hľadanie krajín s lacnou pracovnou silou.