Analýza reálnej konvergencie ekonomík krajín V4 k Eurozóne - Hrubina, Peter
HDP ako najpoužívanejší ukazovateľ merania reálnej konvergencie. Absolútna a podmienená beta konvergencia. Sigma konvergencia. Korelačná a kointegračná analýza.