Sklený strop a platový stop - Pribišová, Saša
Otázky odmeňovania práce muža a ženy. Muž živiteľ - žena matka. Bariéry kariéry ženy. Sklený strop pri odmeňovaní. Manažérske pozície. Fyzické rozdiely. Rodičovká dovolenka ako limitujúci faktor rastu miezd. Stieranie rozdielov. Odmeňovanie vybraných profesií.