Vzdelanostná štruktúra obyvateľstva SR podľa sčítania obyvateľov, domov a bytov - Olexa, Milan
Charakteristiky vzdelanostnej úrovne a štruktúr, tak ako vyplývajú z posledného sčítania obyvateľov, domov a bytov.