Štatistické riadenie kvality - Tkáč, Michal, 1958-
Definícia pojmu kvalita. Rozdielnosť názorov. História štatistického riadenia kvality. Komplexný manažment kvality (TQM). Six Sigma. Vývoj prístupu ku kvalite vo svete.