Možnosti lokalizácie obchodných podnikov - Meteňko, Anton
Teoretické východiská lokalizácie, lokalizačná analýza. Teórie priestorového rozloženia (malo-)obchodu. Moderné ekonomické teórie vyhľadávania. Praktické požiadavky lokalizácie. Prostredie, trh, zákazník. Maloobchodný formát a jeho životný cyklus. Príklad úspešnej činnosti manažmentu lokalizácie.