Jak vidí reklamu Češi v roce 2008 ? - Vysekalová, Jitka
Postoje českej verejnosti k reklame v roku 2008 - výskum agentúry Marktest. Výskumy, ktoré táto agentúra začala v roku 1993, hodnotia intenzitu reklamy v médiách, požiadavky na reklamu, reklamu ako sociálny fenomén a trendy vo vývoji reklamy.