Úloha klastrov na trhu cestovného ruchu - Staszewska, Jolanta
Podmienky fungovania klastra. Fungovanie klastra v poľskom cestovnom ruchu. Efekty činnosti klastrov. Klaster cestovného ruchu Beskydská päťka v Poľsku.