Hodnotová orientace Čechů a reklamní apely - Světlík, Jaroslav
Aby tvorcovia reklamy pochopili, prečo sa ľudia chovajú a jednajú určitým spôsobom, je dôležité pochopiť hodnoty, ktoré títo uznávajú a ktorými sa riadia, pochopenie ich hodnotovej orientácie. Zisťovanie hodnôt českej populácie. Odporúčané reklamné apely podľa kultúrnej orientácie českej populácie.