Pracujúci starobní dôchodcovia a ich daňová povinnosť - Oravcová, Martina
Pracovnoprávny vzťah pracujúceho starobného dôchodcu. Platenie poistného. Zdanenie príjmu. Daňový bonus. Výpočet mesačného preddavku na daň a uplatnenie daňového bonusu. Ročné vysporiadanie dane. Praktické príklady.