Evolúcia alebo revolúcia v marketingovej komunikácii na Slovensku ? - Štarchoň, Peter
Kľúčové tendencie v oblasti marketingovej komunikácie vo vyspelom marketingovom svete. Výsledky dotazníkového výskumu o využívaní integrovanej marketingovej komunikácie a riadení vzťahov so zákazníkmi na Slovensku. Výskum priniesol dobré výsledky, Slovensko nezaostáva ďaleko za Európou. Nejde o revolučné zmeny k lepšiemu, ale o pozitívne evolučné trendy.