Niektoré otázky uplatnenia vybraných koncepcií manažmentu založenom na procesnom prístupe v organizáciách verejnej správy - Štangová, Nora
Vybrané metódy a techniky manažmentu procesov. Procesy v organizácii. Základná charakteristika vybraných metód. Reengineering. Controlling. Benchmarking. Výsledky implementácie procesných techník riadenia vo vybraných samosprávnych úradoch v Nemecku. Niektoré aspekty zavádzania procesného riadenia v organizáciách verejnej správy v SR. Riadenie procesov a E-goverment na Slovensku. Outsourcing v samospráve. Implementácia koncepcií manažmentu kvality v organizáciách verejnej správy v SR.