Verejná správa ako dizajn - Bolfíková, Eva
Chápanie dizajnu v odbornej literatúre. Typy administratívneho dizajnu. Perspektíva organizačného dizajnu vo verejnom sektore. Všeobecné faktory, ktoré ovplyvňujú politiku verejného sektora a programový prístup. Administratívna činnosť a dizajn. Dizajn efektívnych organizácií. Technológia kybernetického manažmentu komplexity v dizajne verejnej správy. Architektúra verejného sektora.