Riadenie ľudských zdrojov a jeho úlohy v organizácii - Olexová, Cecília, 1976-
História vývoja riadenia ľudských zdrojov. Úlohy riadenia ľudských zdrojov. Činnosti riadenia ľudských zdrojov. Trendy riadenia ľudských zdrojov. Organizácia personálnej práce.