Miestna samospráva vo zvyšovaní konkurencieschopnosti obce - Žárska, Elena, 1955-
Formulácia foriem a nástrojov, ktorými môže miestna samospráva stimulovať zvyšovanie konkurencieschopnosti s akcentom na tvorbu podnikateľského prostredia, ktoré predstavuje významný aspekt v týchto procesoch. Konkurencieschopnosť, jej faktory a predpoklady pre úlohu miestnej samosprávy. Nástroje podpory podnikateľského prostredia v SR.