Politický vývoj na Slovensku po roku 1989 a jeho vplyv na fungovanie verejnej správy - Paukovič, Vladimír
Transformácia slovenskej spoločnosti na občiansku spoločnosť. Kreovanie politického systému a politická kultúra. Špecifická politická scéna na Slovensku. Verejná správa a občan. Funkcie inštitúcií verejnej správy.