Etická dimenzia verejnej správy Nástroje etiky vo verejnej správe - Geffert, Richard
Vymedzenie vzťahu etiky a morálky. Fundamentálny rozdiel medzi morálkou a etikou. Základné nástroje etiky v rámci verejnej správy. Morálka verejnej správy. Nástroje etiky v organizácii. Etická dimenzia verejnej správy na Slovensku.