Koncepcia transferov podľa IPSAS v organizáciách verejnej správy - Guzyová, Kristína
Nová metodika účtovníctva štátu a samosprávy podľa IPSAS. Prehľad najdôležitejších zmien v účtovníctve. Koncepcia transferov podľa IPSAS.