Certifikácia TAPA a minimalizácia rizík súvisiacich s kriminalitou - Moravčík, Tomáš
Eliminácia kriminálnej činnosti v rámci logistických operácií s výrobkami a prevencia krádeží a strát - predmet činnosti organizácie TAPA. Založenie a aktivity organizácie TAPA. Certifikáty TAPA. Postup certifikácie. Bezpečnostné štandardy TAPA.