Ekonomicko-sociální úroveň krajů - komplexní srovnávací analýza - Martinčík, David
Stručné predstavenie metódy pre komplexné stanovenie ekonomicko-sociálnej úrovne regiónov a prezentácia výsledkov porovnania všetkých 14 krajov Českej republiky. Metodika regionálneho porovnávania. Ekonomické n-uholníky. Dosiahnuté výsledky.