Informačné zabezpečenie rozhodovania v podnikovom manažmente - Szabo, Ľuboslav
Analýza súčasného stavu v informačnej podpore rozhodovania v slovenských podnikoch s cieľom poskytnúť odporúčania v tejto oblasti.Objektom záujmu boli: zdroje informácií potrebných pre rozhodovanie a ich forma, spôsoby získavania informácií a využitie jednotlivých typov informačných systémov pre podporu rozhodovacích procesov. Výsledky poukázali na nedostatočne a nevhodne budované informačné systémy ako aj na problém straty podnikového know-how. V nedostatočnej miere je využívaný informačný potenciál podriadených.