Pred dverami eurozóny - Cvečka, Ľubomír
Celospoločenský záujem pri prechode na euro. Opatrenia v súvislosti s prechodom na euro. Výhody aj nevýhody prijatia eura. Význam eura pre štát. Etický kódex pre zavedenie eura.