NIMBY syndróm v slovenských podmienkach na príklade riešenia problému existencie rómskej osady v Letanovciach - Klimovský, Daniel
NIMBY syndróm ako jedna z bariér občianskej participácie. NYMBY syndróm a kultúra biedy. Prípad rómskej osady v Letanovciach.