Zostrojenie a úprava grafu v exceli - Gašperanová, Agneša
Grafické zobrazenie údajov je jedna z najdôležitejších a najatraktívnejších možností tabuľkového kalkulátora. Študenti radi vytvárajú a upravujú grafy. Menej známe postupy a možnosti využívania grafov, ktoré podporujú tvorivosť študentov a umožnia vytvoriť atraktívny výsledok.