Podmínky přechodu účetnictví veřejné správy z peněžní na akruální bázi - Kopek, Rudolf
Vymedzenie koncepcií účtovníctva na akruálnej a peňažnej báze. Hlavná a hospodárska činnosť príspevkových organizácií územných i štátnych s akruálnym princípom. Účtovníctvo v zmysle akruálneho princípu.