Nové prvky v poštovej logistike - Vaculík, Juraj
Využitie RFID technológie v oblasti merania kvality služieb poštových logistických procesov. RFID ako forma pre plnoautomatickú vrstvu získavania dát pre systém merania kvality poštových služieb AMQM TM ( Automated mail quality measurement). Popis fungovania systému AMQM TM, AMQM TM @End a systému AMQM TM @ Track.